Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Prošívaná deka
Banánky I
Kapustové placičky
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Křenová pomazánka II.
Rychlá tortilla
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Barevná karamelová lízátka
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake