Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opečené toasty s mozzarellou
Plněné pudinkové řezy
Kuřecí prsíčka v tatarce
Cibulová pizza z listového těsta
Jahelníkový nákyp
Bezmasé těstoviny - výborné
Nejlehčí pečené kuře a brambory
Americké Brownies (vynikající)
Kuřecí nudličky v tempuře
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem