Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový závin
Hlávkový salát s vejci II.
Houbová polévka II.
Jahodový dort se smetanou
Kotlety na šlehačce
Cibulové vepřové - minutka
Čalamáda na špagety
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Rumové kuličky nepečené a snadné
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.