Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Valašská kyselica
Vepřová pečeně se špenátem
Pečená kuřecí stehna
Alenčin rychlý skládaný salát
Sýrové pečivo
Fantastické sušenky KOKA
Kuřecí nudličky v tempuře
Grilovaná krkovička se zeleným…
Jahodový džem podle Dity P.
Topinka s grilovaným oštěpkem
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…