Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maďarský paprikový salát
Telecí perkelt
Domácí rohlíčky
Výborné koláčky
Mazanec vánočka III.
Slaná roláda jako dort
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
Pěna s polevou z hořké čokolády
Krémové lečo
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi