Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nadívaný vepřový bůček
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Babiččin košíček - Pepíček
Vydatná česnečka
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Arašídové cukroví
Křenová pomazánka z červené řepy
Řízky v ovesných vločkách
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi