Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Chlupaté knedlíky III.
Šťouchané brambory II.
Jindřiščin perník
Curry rizoto s kuřecím masem a…
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Houskový knedlík z domácí pekárny
"Párkrole" - párkové kremrole
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros