Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí čokoláda
Škvarkové placky rodinné
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Klasické palačinky
Troubový segedinský guláš
Pečený amur se žampiony a cibulí
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Shepherd's pie (ovčákův koláč)
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot