Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tiramisu po česku III.
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
Babiččina zbojnická pečeně
Báječné ovocné řezy - krémeš
Úterní salát s rukolou
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami