Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky
Jablečný koláč
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Rakouský bramborový salát
Palačinky plněné špenátem
Báječné ovocné koláčky - snadno a…
Kokosovo-medová roláda
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
"Kouřové" marinované vepřové
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami