Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dvoubarevná roláda
Milionová polévka
Ledový salát se smetanou
Dušená mrkev Dudin
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Hustá květáková polévka
Kýta v žampionové omáčce
Uzena polévka se zeleninou a…
Pěna s polevou z hořké čokolády
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou