Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety s bazalkou
Vepřové závitky na smetaně
Milionová polévka
Falešný vlašský salát
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Kuře v sáčku
Placičky z ricotty s cuketou a…
Hovězí kližka ala španělský ptáček
Caesar wrap
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.