Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mleté maso s kapustou
Kuřecí prsa v nivové omáčce
Bábovka s jablky a šlehačkou
Jednoduchý koláč s rebarborou a…
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Masová minutka s řapíkatým celerem
Kouzelný vaječný koňak
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Chili con carne
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem