Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na smetaně II.
Patizony zapečené s hermelínem
Sýrové rohlíčky s česnekem
Balkánské řezy II.
Perníková bábovka se švestkami - ,…
Špaldové sušenky s čokoládou
Hřibová čalamáda tety Liduš
Ořechové fit muffiny
Kynuté makové buchty
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi