Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory na paprice jako příloha
Salát z kysaného zelí III.
Babiččina postelová rýže
Žemlovka s tvarohem a jablky
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Těstoviny se špenátem a masem
Zeleninový salát s lososem a…
Drobenkový vločkový koláč - snadno,…
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě