Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Nepečený dort III.
Svatomartinská husa
Čočková polévka se zeleninou
Eskymo
Gratinované brambory (nejen) s…
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Grilované masové válečky
Letní rybí polévka
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger