Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé tvarohové koblížky
Trvanlivé sušenky
Rybízová bábovka
Dušená mrkev Dudin
Krkovice s červeným zelím
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Kuřecí maso s těstovinami
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek