Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Minutková kuřecí směs II.
Zapékaná čekanka po francouzsku
Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem
Indické rybí kari
Vídeňská vařená bábovka
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Nutelový dort II.
Red velvet cupcakes
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros