Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborový salát s olejem
Kelímková bábovka z jogurtu
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Vepřové kotlety podle tchyně
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Srnčí maso na smetaně
Perník s mřížkou
Bramborový salát s řepou
Těstovinový salát s tuňákem a…
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou