Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí plátky v alobalu
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Vegetariánská pánvička
Brokolicové karbanátky II
Žampionová smaženice
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Domácí vepřovka po česku ala …
Houbové roštěnky
Rohlíčky a pletýnky
Kuře na paprice
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem