Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gratinovaný losos
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Vepřové maso v alobalu
Kuřecí nudličky v sladkokyselé…
Pikantní čočka s kuřecím masem
Cizrna po boloňsku
Rychlý jahodový koláč
Kuře (nejen) na bramborách
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou