Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové bavorské závitky
Bublanina II.
Těstoviny se špenátem a žampiony
Smažený vepřový řízek se sýrem
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Listové šátečky (nejen) s tuňákem
Nočky se špenátem a slaninou
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Vepřové maso s celerem
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem