Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená bramborová kaše s vejci
Medové perníčky III.
Jednoduchý jablkový koláč
Drážďanský špaldový chleba
Meruňkový koláč se smetanovou peřinou
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Rychlé fazolové lečo
Čerstvé těstoviny s chřestem
Červené zelí s jablky
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami