Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bůčkové závitky se zelím
Vanilkový koktejl
Rybí pomazánka III.
Kokosový dort s kakaovým krémem
Baklava s ořechy
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Fazole v rajské omáčce s klobásou
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Okoun na másle a kmínu
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake