Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Zapečená růžičková kapusta podle…
Výborné špízy
Lasagne s masem a žampiony
Bylinková bageta
Rýže se zelím a mletým masem
Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Česnekové řízky na smetaně
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Pikantní vepřová pečínka
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci