Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Ďábelská pomazánka na topinky
Tvarohová vánočka
Babiččin štrůdl
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Banánovo-broskvové tiramisu
Nakládané papriky, kozí rohy,…
Salát z čínského nebo pekingského…
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake