Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Knedle v hrnečku
Jednoduchý chleba z kvasnic
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Mleté maso s houbami
Tvarohové muffiny
Hovězí ptáčky s rýží
Krkovička na hrášku
Vinná klobása v bramboráku
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek