Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékaná kapusta s rýží
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Plněný zapékaný květák
Pečené vepřové koleno na zelí
Pečenáče z kapra
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Krkovice na moravance
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Rajská omáčka z džusu
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake