Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené brambory se žampiony
Placek ze strouhanky
Lehké ovocné řezy
Přírodní maso s cuketou - minutka
Bramboráčky se zelím a slaninou
Pečené plněné papriky III.
Česneková hlíva s těstovinami
Ledový salát s karotkou
Filet z candáta se šťouchaným…
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou