Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety zapečené se sýrem
Polská polévka z červené řepy
Kávové slzičky
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Vánoční rybí polévka
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Topinky se sýrem, šunkou a vejcem
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Trhané vepřové
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…