Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Grilovaná kořenová zelenina
Podmáslový chléb - moc dobrý
Smažená tlačenka s falešným…
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Domácí chléb VI.
Švestkové šátečky s povidly
Čočková polévka s kokosovým mlékem
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Domácí ovocná limonáda
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky