Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový pohár se šlehačkou
Znojemská čočka
Vynikající zapečené vepřové kotlety
Kuře po židovsku podle paní…
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Pikantní masová směs na topinky -…
Bylinkový králík na žampionech
Bazalková pasta / pesto
Zeleninové surimi tyčinky s rýží
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše