Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový beránek
Jablečné těstoviny s tvarohem
Kvasnicová polévka se zeleninou
Jablečný závin
Krůtí s rýžovými nudlemi
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Polévka z čerstvého špenátu -…
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Kotlety v omáčce s hlívou
Polévka z pečeného květáku
Dršťková z bedel
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami