Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Galantina z kuřete
Žahour
Rychlá zelňačka
Drážďanský špaldový chleba
Závitky s cibulovou náplní
Koláč s jablečným tvarohem
Bramborový knedlík podle norem
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou