Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Květákové karbanátky II.
Bramboráky sváteční
Pečené brambory s anglickou slaninou
Meruňkový koláč se smetanovou peřinou
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Řezy Rafaelo III.
Gulášová polévka z předního hovězího…
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake