Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Minutková kuřecí směs II.
Florentský telecí řízek
Vepřová kýta Ježibaba
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Jednoduchý koláč s rebarborou a…
Kokosové řezy - krémové s polevou
Krkovice se zelím
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Boží milosti F.O.O.D.
Domácí jitrnice
Polévka z pečené zeleniny
Rolovaná krkovice à la porchetta
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci