Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cizrnový guláš se zeleninou
Třešňovo-čokoládové muffiny
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Jednoduchá zeleninová polévka s…
Bábovka z červené řepy
Čokoládové croissanty z listového…
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami