Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Langoše II.
Rychlé langoše
Škvarkové tyčinky
Vepřová kýta se sušenými rajčaty
Čočka na kyselo - salát
Mrkvovo-kedlubnové placky
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Rumové kuličky nepečené a snadné
Dušená kapusta se slaninou
Trhané vepřové
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…