Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Františky
Bramborový oběd
Nekynutý koláč s různým ovocem
Cizrna na rajčatech
Gnocchi s tuňákem
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Tvarohový koláč s třešněmi II.
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Trhané vepřové
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…