Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hraběnčiny řezy II.
Václavkový guláš
Dunajské vlny
Krkovička pro vítanou návštěvu
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Kuře ala Kanada
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
Pomazánka z "vepřovky"
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou