Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Trhanec
Kuřecí roláda se špenátem
Bramborový oběd
Drožďová polévka křečka Josífka s…
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Norský dresing na zeleninové saláty
Jerky - sušené maso
Babiččino kuře na šunce
Zapečený lilek s tuňákem
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky