Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapustové závitky
Pomazánka z tuňáka
Sýrová pomazánka s česnekem III.
Lehká jogurtová buchta s ovocem,…
Měsíční krajina
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Spaghetti con polpettini
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Trojí sladká ovesná kaše
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka