Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gratinovaný květák
Smažený sýr bez smažení
Jarní vajíčková pomazánka
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Špaldové housky
Bulgur s kuřecím masem
Spaghetti Carbonara
Jednoduchá pomazánka s Romadurem
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek