Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gratinovaný losos
Trojbarevný koláč naší babičky
Karibská kuřecí stehna
Gulášová polévka po anglicku
Marcipánová hmota falešná (varna)
Melounové jednohubky (salát)
Chřestový salát s bramborovou pizzou
Kávový dort s kávovou šlehačkou
Šlehačkový dort s banány
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.