Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Carpaccio z lososa
Crepes suzette - palačinky po…
Polévané piškotové muffinky
Sýrovo-šunkové těstoviny
Moravská kapsička
Jíšková pórková polévka
Lososové sashimi
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Ostružinový koláč s broskvemi
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek