Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatarský biftek z lososa
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Zapečený lilek s fetou
Lehká jogurtová buchta s ovocem,…
Vepřový tokáň
Krůtí guláš s těstovinami
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Orientální mrkvová polévka
Velikonoční kopřivová nádivka
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake