Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené těstoviny s vepřovkou
Klasická žemlovka
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Cuketová žemlovka (nádivka)
Koláč s tvarohem a jablky
Indický chléb (Naan / Chapati)
Pomazánka z "vepřovky"
Dušené vepřové maso s hlívou
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Pikantní vepřová pečínka
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci