Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Bábovka olejová
Domácí chléb III.
Zeleninová pánev
Koka dortík - rychle a snadno
Kapustová polévka s vločkami a…
Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…
Salát s rukolou a olivami
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek