Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Burisony v karamelu
Cibulová pomazánka
Cuketový koláč II.
Pikantní škvarková pomazánka
Vdolky - rozpeky
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Krowky
Česneková růžičková kapusta se…
Bůčková roláda s nádivkou
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami