Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatarský biftek
Žabinec vodníka Česílka
Jahelníkový nákyp
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Vánočka z domácí pekárny
Jednoduchý obrácený koláč s ovocem
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Trhané vepřové
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami